Foto: Pathé Arnhem

Gamen op groot scherm van bioscoop Pathé

  Nieuwsflits

Pathé Arnhem start vanaf 11 augustus het evenement Pathé Privé Play. In dit game-uitje kunnen groepen van maximaal zestien personen de volledige bioscoopzaal afhuren om op groot scherm hun favoriete games te spelen.

ARNHEM - Eerder maakte Pathé het al mogelijk om een zaal af te huren om in eigen gezelschap te genieten van een film, maar nu krijgen ook gamers deze kans. De activiteit loopt tot 6 september. Als het een succes blijkt, dan rolt de bioscoopketen het mogelijk uit naar andere vestigingen.

Meer gamen door corona

Manager Casper Krijgsman: ‘’De situatie die door het coronavirus is ontstaan heeft ervoor gezorgd dat mensen meer tijd met games doorbrengen dan ooit tevoren. Zij hebben behoefte aan entertainment, maar tegelijkertijd aan interactie en sociaal contact. Met Pathé Privé Play brengen wij deze behoeften samen. Natuurlijk houden wij ons strikt aan de richtlijnen van het RIVM.’’

180 euro

De zaal afhuren kost 180 euro voor twee uur (dagelijks tussen 10.00 en 12.00 uur). Deelnemers kunnen met hun eigen console en opgeslagen gamebibliotheek aan de slag. Er is een sterke internetverbinding aanwezig om online te gamen.

Reserveren moet minimaal vier dagen van tevoren via arnhem@pathe.nl. De minimumleeftijd is afhankelijk van de game die wordt gespeeld.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden