Foto:

Willeke Alberti treedt op bij Waalstaete

  Nieuwsflits

Zangeres Willeke Alberti verblijdde woensdag de bewoners van Waalstaete, een van de locaties van ouderenzorgorganisatie Pleyade.

ARNHEM - Ze trad op in de tuin en opende het vernieuwde restaurant. Het draagt de naam 'Samen zyn', naar een van haar nummers.

Meezingen en genieten 

Bewoners en medewerkers genoten volgens de organisatie zichtbaar van het optreden. Veel bewoners bekeken het optreden vanuit de tuin, maar ook vanaf de balkons werd volop meegezongen met het bij vrijwel iedereen bekende repertoire. 

Ook voor Willeke Alberti zelf was het genieten: “Ik ben zo dankbaar om hier te zijn, dit was mijn eerste optreden na ruim vijf maanden. Heerlijk om dat hier op Waalstaete te kunnen doen, ik heb alleen maar blije gezichten gezien.”

Restaurant

Het restaurant van Waalstaete werd voor de coronaperiode verbouwd en was bijna klaar om open te gaan. Een paar maanden later dan gepland, kon de verbouwing onlangs alsnog worden afgerond. Bewoners kunnen hier vanaf maandag terecht. 

Na haar optreden onthulde Willeke Alberti de naam van het vernieuwde restaurant: “Ontzettend leuk dat het restaurant naar een lied van mij is vernoemd en wat is het mooi geworden! Ik wens de bewoners hier samen heel veel mooie momenten toe.”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden