De Bush in het Arnhemse dierenpark is vanaf zaterdag ook 's avonds te bezoeken.
De Bush in het Arnhemse dierenpark is vanaf zaterdag ook 's avonds te bezoeken. (Foto: Burgers' Zoo)

Burgers' Zoo deze zomer langer open

  Nieuwsflits

Arnhem - Burgers' Zoo verlengt de openingstijden. Van zaterdag 11 juli tot en met zondag 23 augustus blijft het Arnhemse dierenpark zes weken lang tot 20.00 uur open.

De dierentuin wil zo inspelen op de trend dat veel Nederlanders de vakantie in eigen land doorbrengen deze zomer.

Vanaf 15.00 uur geldt een speciaal tarief van 16,50 euro: tickets zijn online te boeken.

Wereldreis

Burgers’ Zoo nodigt bezoekers uit om als ware ontdekkingsreizigers de wereld van het tropisch regenwoud (Bush), de rotswoestijn van Arizona (Desert), het tropisch koraalrif (Ocean) en de Oost-Afrikaanse savanne (Safari) te verkennen. 

Het avontuur wordt vervolgd door het oerwoud van Maleisië (Rimba) en het zoutwatervloedbos van Belize (Mangrove), waarbij charismatische dieren als gorilla’s, chimpansees, maki’s, olifanten, panters en diverse vogels (Park) de wereldreis compleet maken.

Zomerhitte

Mochten juli en augustus periodes van zomerse hitte kennen, dan hebben gasten door de extra lange openingstijden nu de mogelijkheid om later in de middag en in de avond van hun dierentuinbezoek te genieten.

"’s Ochtends afkoelen aan het zwembad en ’s middags naar het dierenpark wordt dankzij het scherpe tarief vanaf 15.00 uur een aantrekkelijke optie; zeker ook voor toeristen en verblijfsrecreanten op en rond de Veluwe", aldus de dierentuin.

www.burgerszoo.nl/zomeravond

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden