Vitesse en Waterontharder.com lanceerden de samenwerking met een opvallende vlucht over Arnhem.
Vitesse en Waterontharder.com lanceerden de samenwerking met een opvallende vlucht over Arnhem. (Foto: Vitesse)

Waterontharder.com is nieuwe hoofdsponsor Vitesse

  Nieuwsflits

Arnhem - Voor de komende twee seizoenen is Waterontharder.com de nieuwe hoofdsponsor van Vitesse. Het bedrijf is onder meer is gespecialiseerd in het ontkalken van water.

Vitesse en Waterontharder.com zijn geen onbekenden van elkaar, want sinds januari van dit jaar prijkte Waterontharder.com al op de rug van het thuis- en uitshirt. Met ingang van vandaag verhuist het logo dus naar de voorkant. 

Huidige hoofdsponsoren Koninklijke Burgers’ Zoo en Nederlands Openluchtmuseum blijven in een andere rol aan de club verbonden. 

Geloof in club

Olivier Smit, commercieel directeur Vitesse: “Wij zijn verheugd om Waterontharder.com te presenteren als nieuwe hoofdsponsor. Doordat het bedrijf juist in deze periode het contract openbreekt en uitbreidt laat het zien dat het achter ons staat en in de club gelooft. Hiermee maken we ook op commercieel vlak opnieuw stappen”, zegt Smit. 

“Begin dit jaar is Waterontharder.com shirtsponsor geworden en daarbij spraken we al de intentie naar elkaar uit om intensiever met elkaar te gaan samenwerken. Het is fijn om te merken dat die intenties ook werkelijkheid zijn geworden en dat daarmee in deze moeilijke tijd de continuïteit gewaarborgd blijft.” 

Onderscheiden

Julio Rosier, directeur van Waterontharder.com, is net als Smit erg blij met het hoofdsponsorschap. “Ons bedrijf is in de afgelopen jaren enorm gegroeid, maar de rek is er nog lang niet uit. We zijn een relatief nieuw merk, dus we moeten ons onderscheiden om dat te bereiken. En dat doen we door opvallende dingen te doen. Het hoofdsponsorschap van Vitesse sluit aan bij die ambitie”, zegt Rosier. 

“Tijdens ons sponsorship willen we de Vitesse-supporters en de rest van Nederland op een aansprekende manier kennis laten maken met ons product. Ons streven is om net zo bekend te worden als Vitesse."

Vitesse en Waterontharder.com lanceerden de samenwerking met een opvallende vlucht over Arnhem, waarbij Theo Janssen Julio Rosier ook direct een inburgeringscursus gaf. 


Over Waterontharder.com

Waterontharder.com, gevestigd in Amsterdam, is leverancier van de AMFA4000. Door deze waterontharder over de waterleiding te plaatsen, wordt met een magnetisch veld voorkomen dat kalkaanslag zich hecht aan leidingen en sanitair. Dat zorgt vervolgens voor een lagere energierekening, kalkvrij sanitair en een langere levensduur van onder andere wasmachines, boilers en geisers.

Koninklijke Burgers’ Zoo en Nederlands Openluchtmuseum 

Huidige hoofdsponsoren Koninklijke Burgers’ Zoo en Nederlands Openluchtmuseum krijgen een andere rol krijgen binnen de club.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden