Foto:

Dansen bij Versteegh mag eindelijk open

  Nieuwsflits

Arnhem - Romée de Weerd, eigenaar van Dansen bij Versteegh is opgelucht: er mag weer gedanst worden.

“De afgelopen maanden voelden echt als overleven”, aldus de dansdocent. “Van het ene op het andere moment moest de dansschool dicht. Alles stond stil. Ik herinner me nog dat ik op 15 maart dacht dat het wel mee zou vallen en dat het hoogstens tot 30 april zou gaan duren. Het seizoen zou nog niet verloren zijn en ik keek uit naar onze eindvoorstelling. Het liep echter heel anders."

Toen bleek dat de lockdown nog veel langer ging duren, zat de schrik er goed in. "Hoe lang gaat dit duren? Gaat de school dit redden? Blijven onze leerlingen? Buiten dansen werd op 1,5 meter toegestaan. Dat is voor veel lessen heel handig, maar voor dansparen echt onmogelijk."

"De frustratie ging mij als ondernemer enigszins parten spelen. Ik was heel blij met Dansondernemers Nederland; we hebben ons als dansbedrijven verenigd waardoor we steun van elkaar ondervonden én er creatieve ideeën gedeeld werden.”

Dansvirus

In het Basisprotocol Dans is rekening gehouden met alle nieuwe richtlijnen van de overheid, zodat er corona-proof gedanst kan worden. “Het enige virus waar we onze leerlingen mee besmetten is het dansvirus. Dat is gelukkig goed voor de fysieke en psychische gezondheid.”

Een nieuw seizoen

Na de zomerstop begint voor Dansen bij Versteegh het nieuwe seizoen. “Het is fijn dat we nu weer vooruit kunnen kijken. Het nieuwe lesrooster is klaar en staat op onze website. We gaan weer volle kracht vooruit na de zomer met cursussen in veel dansstijlen; van breakdance tot ballroom en alles daartussenin."

Aanmelden kan via de site: www.dansenbijversteegh.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden