Richan in Italië.
Richan in Italië. (Foto: E. Hoogstede)

Op de pedalen voor Thusano studiefonds

  Nieuwsflits

Arnhem - Richan Postmus uit Arnhem gaat vrijdag de uitdaging aan om 250 km te fietsen en geld in te zamelen voor het Thusano studiefonds. Inmiddels hebben twee anderen zich gemeld om ook op de pedalen te stappen en samen deze afstand af te leggen.

Om uit de armoedespiraal te komen is een opleiding een must. In veel landen wordt met het dagelijkse werk praktisch alleen gewerkt om te overleven en te eten te hebben. Daarnaast is een opleiding vaak onbetaalbaar. 

Studiefonds

Richan heeft zelf ervaren hoe belangrijk het is een goede opleiding te hebben. Hij wil zich daarom inzetten om het Thusano studiefonds te ondersteunen en door zich te laten sponsoren. 

Dit studiefonds biedt kansarme jongeren in Zuid-Afrika de mogelijkheid om een studie te volgen door hen te ondersteunen met een studiebeurs en door trainingen en workshops aan te bieden. 

1500 euro

Het streven is om 1500 euro aan sponsorgeld bij elkaar te fietsen voor het studiefonds. Wil je ook een bijdrage leveren? Sponsoren kan via de website. Kijk voor meer informatie op https://richan.postmus.org

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden