Aanvoerder Bryan Linssen feliciteert Martin Ødegaard met zijn doelpunt tegen De Graafschap
Aanvoerder Bryan Linssen feliciteert Martin Ødegaard met zijn doelpunt tegen De Graafschap (Foto: ProShots)

(oud)-spelers Vitesse kopen ruim 100 seizoenkaarten

  Nieuwsflits

Arnhem - Een groep (oud-)spelers van Vitesse heeft samen ruim 100 seizoenkaarten gekocht, die beschikbaar worden gesteld aan Stichting Vitesse Betrokken. Vitesse Betrokken gaat deze seizoenkaarten verdelen onder gezinnen, supporters en instanties die om uiteenlopende redenen niet in staat zijn zelf een seizoenkaart te kopen. 

Ook komt een deel van de seizoenkaarten ten goede aan de 'helden in de zorg'. Dankzij dit initiatief steunen de Vitessenaren zowel de club, Vitesse Betrokken als de maatschappij.

Nemanja Matic (Manchester United), Christian Atsu (Newcastle United), Martin Odegaard (Real Sociedad), Bryan Linssen, Marc van Hintum, Igor Gluscevic en Paulo Rink hebben al seizoenkaarten gekocht voor dit goede doel. Ook supportersgroep Vak 212 omarmde het idee. Via hen hebben Marco van Ginkel (Chelsea) en Davy Pröpper (Brighton & Hove Albion F.C.) seizoenkaarten afgenomen. 

De Vitesse Legends hebben ook een duit in het zakje gedaan. Dit heeft er in geresulteerd dat dankzij deze Vitessenaren nu al meer dan honderd seizoenkaarten zijn afgenomen. 

Onlangs is Vitesse gestart met de seizoenkaartcampagne ‘Motten ze Dan’. De afgelopen periode kwamen er veel positieve reacties vanuit supporters, partners en businessclub-leden. Al bijna 2.500 Vitessenaren hebben hun seizoenkaart verlengd. De seizoenkaart verlengen kan nog altijd via www.geelswert.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden