Leerlingen van het Montessori College Arnhem knippen op 2 juni een lint door en hebben daarmee de school officeel heropend na 11 weken thuisonderwijs vanwege het coronavirus.
Leerlingen van het Montessori College Arnhem knippen op 2 juni een lint door en hebben daarmee de school officeel heropend na 11 weken thuisonderwijs vanwege het coronavirus. (Foto: MCA)

Montessori College maakt van heropening een happening

  Nieuwsflits

Arnhem - Het Montessori College heeft net als alle middelbare scholen in Arnhem deze week de deuren weer geopend. De school markeerde deze gebeurtenis met het doorknippen van een lint.

De eerste leerlingen die dinsdag het schoolplein op kwamen fietsen, mochten een lint doorknippen. Met deze handeling hebben ze de mavo/havo/tweefasen-vwo-school aan de Utrechtseweg feestelijk heropend.

De afgelopen 11 weken waren de scholen grotendeels gesloten vanwege het corona-virus. De leerlingen hebben in die periode thuisonderwijs gevolgd. De scholen zijn alleen open geweest voor schoolexamens en de opvang van leerlingen waarvan de ouders een vitaal beroep hebben en kwetsbare leerlingen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden