Toon Hermans Huis Arnhem
Toon Hermans Huis Arnhem (Foto: Peter Drenth)

Deuren van Toon Hermans Huis weer open

  Nieuwsflits

Arnhem - Het Toon Hermans Huis Arnhem heeft zijn deuren weer geopend. Vanwege de te nemen veiligheidsmaatregelen zijn alle bezoeken op afspraak.

Het Toon Hermans Huis volgt de RIVM-richtlijnen voor de bestrijding van Covid-19. In de ruimtes zijn aanpassingen gedaan om de anderhalve meter afstand te bewaken. Looproutes en zitplaatsen staan duidelijk aangegeven en er is optimale aandacht voor hygiëne.

"Het is door alle genomen maatregelen helaas voorlopig niet mogelijk om spontaan binnen te lopen", zegt een woordvoerder. "Als u ons wilt bezoeken, kan dit alleen op afspraak. Zo weten we precies hoeveel gasten in het huis zijn of komen." Een afspraak maken kan via 026-2133196 of via aanmelden@thharnhem.nl.

Gasten én vrijwilligers zijn verplicht voor hun komst, op de dag van komst, de gezondheidscheck te doen, deze staat op de website van het Toon Hermans Huis. Wordt een van de vragen beantwoord met 'ja', dan mag men niet komen.

In de agenda op de website van het Toon Hermans Huis staan nieuwe activiteiten. Sommige daarvan kunnen weer gegeven worden in het huis, andere blijven voorlopig online of telefonisch. Aanmelden kan onder elke activiteit.

De openingstijden tot 1 september 2020 zijn aangepast. Het Toon Hermans Huis is open op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur.

www.thharnhem.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden