Foto:

Remko Pasveer verlengt contract en blijft Vitessenaar

  Nieuwsflits

Arnhem - Remko Pasveer heeft zijn contract bij Vitesse met een seizoen verlengd. De 36-jarige doelman gaat daarmee zijn vierde seizoen in als Vitessenaar.

Pasveer kwam in de zomer van 2017 over naar Vitesse. De sluitpost verdedigde in de afgelopen drie seizoenen al 74 keer het Vitesse-doel. Met negen clean sheets en vier assists overlegt de ervaren doelman uitstekende cijfers over afgelopen seizoen.

Pasveer is blij met zijn nieuwe verbintenis: "Vitesse is een heel prettige club om voor te spelen. De faciliteiten zijn uitstekend en we spelen jaarlijks mee om plaatsing voor Europees voetbal. Ik heb een goed seizoen achter de rug. Door mezelf te zijn wil ik mijn bijdrage leveren aan het team. Ik voel mij topfit en voor mijn gevoel kan ik nog jaren mee op dit niveau."

Technisch directeur Johannes Spors is blij met de contractverlenging: "We zijn bezig om ons team voor het nieuwe seizoen op te bouwen. Remko heeft zowel op als buiten het veld bewezen belangrijk te zijn voor de club. Remko is één van de beste doelmannen van Nederland. En met al zijn ervaring kan hij het team, en specifiek onze talenten, onder zijn hoede nemen. De contractverlenging van Remko was een belangrijk speerpunt voor ons."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden