Foto:

Talkshow over Arnhem in coronatijd

  Nieuwsflits

Arnhem - Stichting Marketing Arnhem en Edwin Verdurmen maken wekelijks een livestream-talkshow over Arnhem in corona-crisistijd: Hart van de Stad. "Het is een talkshow om alle Arnhemmers te informeren, te verbinden en een hart onder de riem te steken", aldus Manon Cornelissen van Stichting Marketing Arnhem. 

In een wekelijks programma worden actualiteiten gedeeld, komen hoopvolle items aan bod en laat Arnhem zijn creatieve kracht zien. Hart van de Stad wordt uitgezonden vanuit de Eusebius op de zaterdag om 21.00 uur, met uitzondering van 23 mei. Het programma is daarna ook terug te kijken. Hart van de Stad wordt mede mogelijk gemaakt door het noodfonds van het Ondernemersfonds.

Inmiddels zijn al diverse organisaties aan bod gekomen zoals het Modekwartier, Introdans, Rozet, Jan van Dellen, de binnenstad, Burgers' Zoo. Zaterdag 16 mei is onder andere burgemeester Ahmed Marcouch te gast, is er een reportage over de Voedselbank en zitten horecaondernemers (Stadsvilla en Heeren van Aemstel) aan tafel.

Met Hemelvaart is er een speciale Hoogte 80-editie en is er een reportage met Vitesse. De uitzendingen daarna zijn op 30 mei en 6 juni.


Aflevering 1 van Hart van de Stad.


Aflevering 2 van Hart van de Stad.

Zie ook de Facebook-pagina van Hart van de Stad.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden