Foto:

Introdans biedt thuisdansers een dansvloer aan

  Nieuwsflits

Arnhem - Introdans biedt oude balletvloeren uit haar pakhuis aan 'thuisdansers' aan. Een balletvloer is te reserveren via welkom@introdans.nl.

De dansers van Introdans blijven in beweging en dansen thuis. Ze hebben allemaal een eigen balletvloer ontvangen om op te repeteren. 

Introdans vindt het belangrijk dat dansers in deze tijd zo veel mogelijk in vorm blijven. Ze dansen thuis, en moeten kunnen draaien en springen, zonder uit te glijden. Introdans houdt niet alleen zijn eigen dansers, maar ook zijn publiek graag in beweging. Daarom biedt Introdans oude balletvloeren aan. De beschikbare delen zijn circa 160 bij 200 centimeter groot. De koper bepaalt zelf wat hij of zij voor de vloer betaalt. De voorwaarden staan op www.introdans.nl. Er is slechts een beperkte voorraad beschikbaar. 

Introdans blijft je bewegen

De coronacrisis is overal in Nederland. Mensen blijven verplicht thuis, en hopen gezond te blijven. Voor dansgezelschap Introdans betekent dit geen repetities, geen optredens, geen volle zalen. Maar Introdans blijft bewegen. De dansers dansen en repeteren vanuit huis. De docenten van Introdans bereiken het publiek in de huiskamer, er zijn online lessen waaraan iedereen mee kan doen. Via social media en de website introdans.nl worden vele activiteiten ontwikkeld om het publiek te blijven inspireren met dans.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden