Foto: Binne-Louw Katsma

Kensington, Davina Michelle en meer op ASM Festival 2021

  Nieuwsflits

ARNHEM - Vorige week werd bekend dat het ASM Festival op 28 augustus 2021 doorgaat. Deze week komt de organisatie met meer goed nieuws. De volledige line up van 2020 is namelijk doorgezet naar 2021, wat betekent dat Kensington, Nicky Romero, Davina Michelle, Kraantje Pappie, Miss Montreal en Tim Akkerman erbij zijn tijdens de uitgestelde derde editie van het Gelderse festival.   

Kensington is terug!! ‘Hey Arnhem, congratulations on your new festival. We had a blast, nice one 026.’ schreven ze op hun social media na afloop van hun optreden op de allereerste editie van het ASM Festival in 2018. Een natte, maar zeer geslaagde eerste editie die bij veel bezoekers nog in hun geheugen gegrift staat. 

Voor de Veenendaalse Nicky Romero is het ASM Festival een thuiswedstrijd. De wereldberoemde DJ vliegt de hele wereld over voor optredens en werkte onder andere samen met DJ’s zoals Tiësto, David Guetta en Avicii. Op 28 augustus sluit hij het ASM Festival af. 

Ook voor Davina Michelle is het ASM Festival niet nieuw. In 2019 was het ASM Festival één van de eerste festivals waarvoor ze geboekt werd. Na afloop hiervan zei ze: ‘ASM 2019 was voor mij enorm warm, maar echt super vet. Iedereen zat er lekker in, dus ik ben heel blij!’ 

Kraantje Pappie was in 2018 de best scorende Nederlandse artiest in de top 40. Zijn nummer ‘Lil Craney’ wat in 2018 uitkwam, kreeg dubbel platina met meer dan 160.000 verkochte platen. Het album ‘DADDY’ stond in 2018 54 weken in de Nederlandse Album Top 100. In 2021 richtte hij samen met Guus Meeuwis de succesvolle ‘band’ The Streamers op, waarmee hij een aantal zeer succesvolle livestreams met miljoenen kijkers uitvoerde.  

Ook Miss Montreal is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Ze maakte verschillende hits waaronder: ‘A Million Ways’, ‘This is my life’ en ‘Being alone at Christmas’. Naast haar muziek, kennen we Miss Montreal ook als voormalig jurylid van The Voice Of Holland. In 2020 deed ze mee aan het succesvolle televisieprogramma Beste Zangers, waar ze onder andere het liedje ‘Door de Wind’ van Stef Bos coverde. Het nummer behaalde een 3e plek in de top 40. Ook was Miss Montreal in 2021 onderdeel van The Streamers 

Tim Akkerman is een muzikant en singer songwriter. Hij werd bekend als leadzanger en gitarist van de band DI-RECT, waar hij in 2009 mee stopte. In 2019 deed hij mee aan het programma de beste zangers en tourde hij met zijn band The Ivy League langs verschillende theaters en festivals. Ook bracht hij in 2019 een nieuw album uit, genaamd ‘Lions Don’t Cry’. 

Mensen met een kaartje voor 2020 kunnen hiermee naar binnen tijdens ASM 2021. Aanstaande zaterdag om 10:00 herstart de kaartverkoop. Mensen die zich inschrijven via www.asmfestival.nl kunnen hun kaarten al een uur eerder kopen. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden