Openingstijden afhaalbieb Velp verruimd


<p>De afhaaltasjes in de hal van de Bibliotheek Velp.</p>

De afhaaltasjes in de hal van de Bibliotheek Velp.

(Foto: Bibliotheek Veluwezoom)

Openingstijden afhaalbieb Velp verruimd

  Nieuwsflits

Velp - Bibliotheken zijn al sinds 15 december 2020 gesloten en het ziet er nog niet naar uit dat er op korte termijn versoepelingen van de coronamaatregelen mogelijk zijn. De Bibliotheek Veluwezoom fungeert sinds eind vorig jaar als afhaalbieb. Vanwege grote belangstelling zijn de openingstijden van de afhaalbieb sinds begin februari verruimd; je kunt van maandag tot en met zaterdag terecht. 

Bij de vier grotere vestigingen kunnen leden boeken lenen door online of telefonisch een reservering te plaatsen en de te lenen materialen via een tijdslot af te halen en uitgelezen materialen retourneren. 

Mensen kunnen kiezen voor een boekenpakket, waarbij de bibliotheekmedewerkers 6 materialen uitzoeken die passen bij de leesvoorkeuren van de lener, of zelf boeken reserveren via de online catalogus van de bibliotheek. Volledig coronaproof staan de bestellingen dan op het gekozen tijdstip klaar in de hal van de bibliotheek. De service is gratis voor alle leden.

De openingstijden van de afhaalbieb (Dieren, Velp, Oosterbeek en Renkum) zijn maandag t/m vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 11.00 tot 14.00 uur.  Voor meer informatie: www.bibliotheekveluwezoom.nl/afhaalbieb

E-books en luisterboeken

Leden van de bibliotheek kunnen daarnaast e-books en luisterboeken lenen. Daarvoor hoef je de deur niet uit, bovendien is de online bibliotheek is 24 uur per dag geopend. Sinds de coronapandemie is het gebruik van e-books meer dan verdubbeld. De online bibliotheek heeft keuze uit duizenden e-books en luisterboeken, in allerlei genres en voor iedere leeftijd.

Ook lid worden van de bibliotheek?

Mensen die tijdens deze lockdown ook graag boeken willen lenen via de afhaalbieb en/of de online bibliotheek maar nog geen lid zijn, kunnen zich eenvoudig online inschrijven via www.bibliotheekveluwezoom.nl/lidworden of via het secretariaat van de Bibliotheek Veluwezoom: 0313 - 41 97 61. Ze krijgen hun bibliotheekpas dan per post thuisgestuurd.

Meer informatie en updates zijn ook beschikbaar via: www.bibliotheekveluwezoom.nl/corona

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden

Nieuwsoverzicht

Meer berichten