<p>Vlnr Mark Bosch (DSE) , Elke Makowski en Sofie Noij (beiden De Vloer).</p>

Vlnr Mark Bosch (DSE) , Elke Makowski en Sofie Noij (beiden De Vloer).

(Foto: C. van der Stam)

‘Sportkleding’ voor school voor podiumkunsten

  Nieuwsflits

Niet een voetbal- of volleyclub, maar een school voor podiumkunsten heeft een deal gesloten voor nieuwe sportkleding. De Vloer uit Arnhem sloot deze met DSE Teamwear. Want ook dansen, zingen en acteren is (top-)sport, aldus Mark Bosch, een van de ondernemers achter DSE Teamwear.

ARNHEM - “De Vloer was geen voor de hand liggende partner voor ons, wanneer we het vergelijken met reguliere sporten als voetbal, volleybal, hockey etc. Ten eerste is De Vloer namelijk een bedrijf in de kunsten en ten tweede is bedrijfskleding onze tweede tak van ‘sport’. Met deze samenwerking breiden we onze werkzaamheden verder uit in een voor ons nieuwe sector”, aldus Bosch.

Er is inmiddels een De Vloer-kledinglijn samengesteld voor alle deelnemers en zowel voor de staf als de TOPklassen. Hiervoor is per heden de clubwebshop gelanceerd op de site van DSE Teamwear.

Dancecrew, ballet- en trainingskleding

De Vloer heeft de laatst jaren een enorme groei doorgemaakt en was toe aan een professioneel platform voor de verkoop en creatie van dancecrew, ballet- en trainingskleding. De nieuwe kledinglijn past in het versterken van de ‘club’-cultuur en de uitstraling van de school.

Identiteit en uniformiteit

“Vandaag hebben we vol vertrouwen de overeenkomst getekend met DSE Teamwear. Zij helpen ons om ons bedrijf onze karakteristieke identiteit te versterken en de kleding zorgt daarnaast ook voor meer uniformiteit en betrokkenheid”, aldus eigenaressen Elke Makowski en Sofie Noij van De Vloer.

Beiden kwamen naar de vestiging en showroom van DSE Teamwear te Arnhem om, uiteraard geheel corona-proof, samen met Mark Bosch hun handtekening te zetten onder de overeenkomst.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden