<p>Een huis vol zonnepanelen.</p>

Een huis vol zonnepanelen.

(Foto: gemeente Arnhem)

Gratis bespaarbox en advies voor Arnhemse huiseigenaren

  Nieuwsflits

Arnhem - Arnhemse huiseigenaren die energie willen besparen of hun woning willen verduurzamen kunnen gebruik maken van een speciaal voor hen ontwikkeld aanbod. Daarbij kunnen zij kiezen uit vier gratis opties die hen worden aangeboden vanuit de gemeente Arnhem.

"Doel van dit aanbod is dat huiseigenaren gaan besparen op hun energierekening en bijdragen aan minder CO2-uitstoot. De gemeente hoopt met deze actie ruim 5.000 Arnhemse huishoudens aan te zetten tot energiebesparing", aldus de gemeente.

De vier opties waaruit woningeneigenaren kunnen kiezen, zijn:

- De Arnhem Aan Energiebespaarbox In de bespaarbox zit radiatorfolie, een waterbesparende kraandop, een deurdranger en een slimme douchemeter. De box wordt gratis thuisbezorgd.

- Bespaaradvies van een energiecoach Huishoudens die moeite hebben met het betalen van hun energierekening kunnen gratis advies krijgen van een energiecoach. Zij ontvangen ook enkele gratis energiebesparende producten

- Energieadvies van de woonwensencoach Eigenaren die energiebesparende maatregelen willen nemen in hun huis kunnen gratis advies inwinnen bij een woonwensencoach inclusief enkele gratis maatregelen.

- Maatwerkadvies bij grootschalige duurzame renovatie Huizenbezitters die van plan zijn hun huis grondig te renoveren met duurzame maatregelen kunnen tijdelijk een gratis maatwerkadvies krijgen.

Woningeigenaren die gebruik willen maken van dit aanbod kunnen daarvoor terecht op arnhemaan.nl/aanbod of bellen naar tel. 085 - 303 06 70. De actie loopt tot 1 april 2021 en zolang de voorraad strekt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden