<p>&nbsp;Sociaal werkers en vrijwilligers van Voor Elkaar In Arnhem bieden Arnhemmers in tijden van coronapandemie praktische hulp, ondersteuning of een luisterend oor.&nbsp;</p>

 Sociaal werkers en vrijwilligers van Voor Elkaar In Arnhem bieden Arnhemmers in tijden van coronapandemie praktische hulp, ondersteuning of een luisterend oor. 

(Foto: Esther Meijer)

Voor Elkaar In Arnhem biedt hulp en luisterend oor

  Nieuwsflits

Arnhem - Sociaal werkers en vrijwilligers van Voor Elkaar In Arnhem willen mensen in tijden van coronapandemie praktische hulp, ondersteuning of een luisterend oor bieden. Dat kan via tel. 026-3127702 of voorelkaarinarnhem.nl.

"Vanwege het coronavirus kunnen we het beste uit elkaars buurt blijven. En kun je beter binnenblijven als je tot een kwetsbare risicogroep behoort. Zo gaan we verspreiding tegen. Maar hoe kom je dan aan je boodschappen? Is er nog wel iemand aan wie je je verhaal kwijt kan? Juist nu, in onzekere tijden, is voor de oudere en/of kwetsbare Arnhemmer en hun mantelzorger sociaal contact en praktische hulp belangrijk. Fijn om dan te weten dat je iemand kunt bellen om je boodschappen te doen of je hond uit te laten, of dat iemand je een luisterend oor biedt zodat je je minder alleen voelt", aldus Voor Elkaar In Arnhem.

Voor Elkaar In Arnhem is bereikbaar voor alle Arnhemmers die (praktische) hulp nodig hebben of een praatje willen maken. "We brengen buurtgenoten in contact met onze medewerkers en vrijwilligers. We zorgen ervoor dat je, als je belt, snel verbonden wordt met de organisatie en dienstverlening in de eigen buurt. Zo helpen we je verder!"

Bereikbaarheid

Maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur via 026-3127702. Of kijk op www.voorelkaarinarnhem.nl

Voor Elkaar In Arnhem is een samenwerking tussen Gemeente Arnhem, MVT, Rijnstad en SWOA.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden