<p>&nbsp;Platform Binnenstad Arnhem vraagt Arnhemse bedrijven en organisaties de Dit Is PAS Arnhem – Pluim dit jaar als eindejaarsgift of in het kerstpakket te geven aan eigen medewerkers, vrijwilligers of andere relaties.&nbsp;</p>

 Platform Binnenstad Arnhem vraagt Arnhemse bedrijven en organisaties de Dit Is PAS Arnhem – Pluim dit jaar als eindejaarsgift of in het kerstpakket te geven aan eigen medewerkers, vrijwilligers of andere relaties. 

(Foto: Chrissie Sewalt)

Dit Is PAS Arnhem - Pluim als eindejaarsgift

  Nieuwsflits

Arnhem - Platform Binnenstad Arnhem nodigt Arnhemse bedrijven en organisaties uit om de Dit Is PAS Arnhem – Pluim dit jaar als kerstcadeau of eindejaarsgift te geven aan eigen medewerkers, vrijwilligers of andere relaties.

Platform Binnenstad Arnhem doet die uitnodiging namens de samenwerkende ondernemersverenigingen, horeca, culturele instellingen, vastgoedbedrijven en bewonersvereniging in de Arnhemse binnenstad. “De lokale cadeaukaart is onder meer te besteden bij diverse Arnhemse retail- en horecaondernemers en bedoeld als steun in de rug in de coronacrisis”, aldus Marc Bosboom van Platform Binnenstad Arnhem.

De Dit Is PAS Arnhem – Pluim is een cadeaukaart die is te besteden bij aangesloten ondernemers en organisaties in de stad Arnhem, die door de coronacrisis veelal zwaar getroffen zijn. Met de Dit Is PAS Arnhem – Pluim kan betaald worden in diverse winkels, maar ook bij aangesloten culturele instellingen, hotels, dierentuin en horeca. “Vooral voor deze laatste categorie is de Dit Is PAS Arnhem – Pluim een welkom betaalmiddel, als de vanwege de coronacrisis opgelegde sluiting weer enigszins wordt teruggedraaid.”

Voor de Dit Is PAS Arnhem – Pluim hoeft een ondernemer geen provisie af te dragen. Dat betekent dat 100% van het op de cadeaukaart geladen bedrag terecht komt bij de lokale ondernemers. 

De cadeaukaart hoeft ook niet in één keer geheel besteed te worden, zodat meerdere ondernemers kunnen profiteren van uitgegeven cadeaukaarten.

Meer informatie over de Dit Is PAS Arnhem – Pluim en het bestellen van deze cadeaukaart is te vinden op www.ditispasarnhem.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden