<p>Vier van de zes goudsmeden die onder leiding van Raymond Herman (tweede van rechts) de Awards hebben mogen vervaardigen.</p>

Vier van de zes goudsmeden die onder leiding van Raymond Herman (tweede van rechts) de Awards hebben mogen vervaardigen.

Velpse goudsmeden maken volley-awards

  Nieuwsflits

Juweliershuis Aalbers in Velp maakte onlangs de winnaarsbokalen voor het internationale beachvolleybal evenement King of the Court. Tijdens dit evenement afgelopen weekend namen de beste beachvolleybalteams uit de hele wereld het in Utrecht tegen elkaar op.

VELP - Goudsmid Raymond Herman kijkt met trots terug op wat hij en zijn medewerkers hebben neergezet. “Het ontwerp bestaat uit een vergulde zilveren halve volleybal waaruit een mat gepolijste kroon steekt. Daar het evenement op het laatste moment groen licht heeft gekregen na de vele veiligheidsmaatregelen, zijn wij met zijn zessen tot laat bezig geweest om deze prachtige bokalen te maken.”

Andere regels

King of the Court is een relatief nieuw evenement dat sinds 2017 bestaat. Het beachvolleybalveld wordt verdeeld in een winnaarskant en een uitdagerskant. Alleen aan de winnaarskant kunnen punten worden gescoord.

Vijf teams tegelijk

Het spel kent veel verschillen met regulier beachvolleybal. Zo zijn vijf teams tegelijkertijd actief in plaats van twee, wordt er op tijd gespeeld en betreft het een eliminatierace.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden