Tekenmachine van Merel Holleboom
Tekenmachine van Merel Holleboom (Foto: David van Haren)

Tekenweekend The Big Draw Arnhem gaat door

  Nieuwsflits

Iedereen in Arnhem wordt uitgedaagd te tekenen op 19 en 20 september. The Big Draw Arnhem is er van 17 t/m 20 september met educatie, exposities en activiteiten op diverse plaatsen.

ARNHEM - De culturele partners Rozet, OMstand, Museum Arnhem, Circa...dit, Plaatsmaken en Transformatie hebben ook diverse activiteiten en/of exposities.

De ramenroute is al gestart, een openluchtexpositie verschijnt in de binnenstad, bij Rozet en bij Drieslag. Er zijn tientallen kunstenaars ramen aan het betekenen met uiteenlopende kunstwerken.

Donderdag 17 september opent wethouder Hans de Vroome de Big Draw Arnhem door het Big Draw kunstwerk van Daniel van der Veer te onthullen bij Volkshuisvesting en de Melkfabriek.

De 17e starten ook de exposities en animatiefilms bij diverse partners. 18 september is er educatie voor scholen bij Transformatie.

Manga tekenen

19 september zijn diverse activiteiten op het Audrey Hepburnplein. Je kunt Manga of strips tekenen, boekjes tekenen, vogels en konijnen tekenen en aan de slag met een van de twee tekenmachines. Bij Rozet kun je oa aan de slag met graffiti, mono-type print en raamtekeningen.

20 september is er een activiteit bij Plaatsmaken en bij Transformatie.

Inschrijven

Vanwege COVID-19 is inschrijven gewenst, ga naar www.thebigdrawarnhem.nl om je in te schrijven zodat je zeker een plekje hebt in het activiteitenprogramma.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden