Door middel van licht, geluid en geuren gaan ogen, oren en neuzen op avontuur.
Door middel van licht, geluid en geuren gaan ogen, oren en neuzen op avontuur. (Foto: Andreas Terlaak)

Grote lichtshow komt naar Park Zypendaal

  Nieuwsflits

Na een uitverkochte editie vorig jaar in Rotterdam met meer dan 30.000 bezoekers komt het lichtfestijn De Grote Schijn in oktober voor het eerst naar Park Zypendaal in Arnhem.

ARNHEM - Ook is er een geheel nieuwe show te zien in het Kralingse Bos in Rotterdam. Van vrijdag 16 oktober tot en met zondag 1 november vormen beide locaties het natuurlijke decor voor een bijzondere wandeltocht door het donker, waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. 

‘Bomen lijken tot leven te komen, paddenstoelen zijn weggeplukt uit een sprookje en krijgen een lichtgevende gloed. De natuur speelt de hoofdrol in een bijzonder audiovisueel spektakel en het bos en park worden gebruikt als natuurlijk decor’, aldus de organisatie.

Bos tot leven

Door middel van licht, geluid en geuren gaan ogen, oren en neuzen op avontuur. Er zijn geen sprookjeswezens of boze tovenaars die hun magie verspreiden en zo het bos tot leven wekken, alles komt voort uit een sterk staaltje techniek.

Kaartverkoop

De kaartverkoop is vrijdag gestart. Om wachtrijen te voorkomen, worden tickets op naam verkocht en wordt er gewerkt met tijdsloten. Entree vanaf 17,15 euro, 13,65 euro voor kinderen of 65-plus (inclusief servicekosten). Te bestellen via onderstaande websites of 0900-3001250 (60 cpm). 

www.degroteschijn.nl en www.ticketmaster.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden