Pauline wint 86.000 euro als thuiswinnaar van Miljoenenjacht in de 'huiskamer op wielen'.
Pauline wint 86.000 euro als thuiswinnaar van Miljoenenjacht in de 'huiskamer op wielen'. (Foto: Roy Beusker Fotografie)

Arnhemse Pauline wint 86.000 euro live op televisie

  Nieuwsflits

Pauline uit Arnhem werd zondagavond verrast met een bedrag van 86.000 euro. Ze was live te zien bij zender SBS6 te zien tijdens de spelshow ‘Miljoenenjacht’.

ARNHEM - Pauline was de zogeheten thuiswinnaar, die hetzelfde bedrag wint als de speler in de studio. Dat was in dit geval Jeroen uit Doetinchem.

Presentator Winston Gerschtanowitz stond met een draaiende camera en een cheque van de Postcode Loterij in haar straat.

Huiskamer op wielen

De 46-jarige was compleet overdonderd en liep met Winston mee naar een ‘huiskamer op wielen’ die het programma vanwege corona gebruikt. 

“Ik heb nog niets gezien, dus ik heb geen idee wat ik heb gewonnen.”, vertelde de nietsvermoedende Arnhemse.

In de mobiele huiskamer werd ze verrast met het bedrag. “Wauw, dit is ongelofelijk! We willen heel graag reizen en een nieuwe auto kopen. Verder willen we ook een nieuwe schutting!”

Buurt wint mee

De hele buurt (postcode 6824 AJ (Megenstraat) wint mee. Alle spelers verdelen nogmaals een bedrag van 86.000 euro. In totaal zijn dit tien inwoners. 

Zij winnen bedragen variërend van 7166 tot 14.333 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen met de Postcode Loterij.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden