Foto:Pixabay

Gezinnen Duiven en Westervoort gaan energie besparen

  Nieuwsflits

In de gemeenten Duiven en Westervoort kunnen vijftig gezinnen gratis meedoen met de Junior Energiecoach. Het is een leerzaam spel waarmee ze thuis energie kunnen besparen.

WESTERVOORT - Doel van het spel is een schoner milieu en een vollere portemonnee door meer inzicht over thuis gemakkelijk energie besparen.

Het spel start op 3 oktober en duurt vijf weken. Elke week staat in het teken van een andere opdracht. Het is een project voor en door het hele gezin, waarbij Junior Energiecoach gelooft in het kind als motor voor energiebesparing.

Kinderen van ongeveer 7 tot en met 12 jaar en ouders spelen met Junior Energiecoach on- en offline een spel met leuke, leerzame opdrachten, puzzels, experimenten en winacties. Kennis en bewustwording over energie nemen moeten hiermee toenemen. Het motto is: met energie kun je lachen.

Varkentje Rund

Kinderen worden echte Junior Energiecoaches. Met als varkentje Rund, het van tv bekende en populaire boegbeeld van Junior Energiecoach.

In het spel komen wekelijks speciale Junior Energiecoach-filmpjes van Varkentje Rund online. Deze gaan vergezeld van leuke en geheime opdrachten, winacties, interessante weetjes en spellen. Wie durft mee op lampenjacht of stekkerexpeditie?

Gratis meedoen

In de gemeenten Duiven en Westervoort kunnen gezinnen gratis meedoen. Aanmelden en meer informatie via de website. Inschrijven kan tot en met 27 september.

www.juniorenergiecoach.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden