De gratis activiteit is toegankelijk voor iedereen vanaf 8 jaar, ongeacht het dansniveau of fysieke gesteldheid.
De gratis activiteit is toegankelijk voor iedereen vanaf 8 jaar, ongeacht het dansniveau of fysieke gesteldheid.

Introdans geeft gratis danslessen in Coehoornpark

  Nieuwsflits

Introdans gaat door met danslessen in het park. Begon het Arnhemse dansgezelschap met online lessen aan het begin van de coronacrisis, later werd de woonkamer met succes voor de frisse buitenlucht van het Coehoornpark in Arnhem geruild.

ARNHEM - Donderdag 27 augustus en 10 september staat om 14.00, 15.00, 16.00, 17.00 en 18.00 uur een energieke dansworkshop van 30 minuten op het programma.

De workshops verschillen per week en zijn geïnspireerd op de balletten die in het najaar in het theater te zien zijn. Bij iedere workshop ontmoet je tevens een danser(es) van Introdans.

Iedereen welkom

De activiteit is toegankelijk voor iedereen vanaf 8 jaar, ongeacht het dansniveau of fysieke gesteldheid. Er is geen ervaring nodig.

Opgave

Iedereen die mee wil doen kan zich opgeven via welkom@introdans.nl, onder vermelding van contactgegevens, leeftijd en een eerste en tweede voorkeur voor het tijdstip van de workshop. 

Coronamaatregelen

Er wordt uiteraard rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM en er is voldoende afstand tussen alle aanwezigen. Het aantal plekken per workshop is beperkt.

Vrijwillige bijdrage

Deelname is gratis, maar een vrijwillige donatie wordt zeer op prijs gesteld.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden