Ontdek geschiedenis van je eigen familie in Rozet

  Historie
Een familiefoto uit particulier bezit.
Een familiefoto uit particulier bezit.

Erfgoedcentrum Rozet staat tot en met 5 april in het teken van generaties. Met een tentoonstelling en diverse activiteiten worden verschillende generaties samengebracht. Er worden verhalen gedeeld en er wordt van elkaar geleerd.

Arnhem - Verschillende fotografen en kunstenaars exposeren in de kaders langs de trappen in Rozet. Ze hebben zich allemaal laten inspireren door mensen van diverse leeftijd en uit meerdere generaties.

Altijd al meer willen weten over je voorouders? In het familieloket van Erfgoedcentrum Rozet helpen we je op weg met onderzoek naar de geschiedenis van je familie.

Ben je benieuwd naar de geschiedenis van jouw familie? Kom dan naar het familieloket en medewerkers helpen je op weg. Zelfs met weinig informatie, zoals een trouwboekje, een oude foto met naam en datum of een overlijdensbericht, kun je een onderzoek starten.

Het familieloket is op de volgende tijden geopend: Iedere zaterdag 10.00-13.00 uur (8 februari t/m 28 maart). Iedere woensdag 14.00-17.00 uur (5 februari t/m 25 maart). Zondag 8 maart: 14.00-16.00 uur. Zondag 15 maart: 14.00-16.00 uur.

Arnhem vertelt, de podcast

Het familieloket van Rozet verzamelt samen met de pop-up fotostudio verhalen van Arnhemmers. Men is op zoek naar mensen met een mooi (familie)verhaal dat ze met de stad willen delen. Wat wil jij doorgeven aan volgende generaties? Geef je op bij het familieloket (familieloket@rozet.nl) en je wordt benaderd voor een afspraak.

rozet.nl/erfgoed

 

 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden