Kinderen staan centraal in deze familievoorstelling in het Studio26 Theater in Velp en worden actief betrokken.
Kinderen staan centraal in deze familievoorstelling in het Studio26 Theater in Velp en worden actief betrokken. (Foto: Studio26)

Kinderen worden een onderdeel van show

  Cultuur

In Studio26 Theater in Velp is dit najaar iedere zaterdag 'De Grote Familieshow - Het Mini-sterie van Fantastische Zaken' te zien. Het is een interactieve theatershow met een culinair randje, voor kinderen van 6 t/m 12 jaar en hun hele familie.

VELP - De show zit volgens de makers vol invloeden uit dans, muziektheater, circus en spel. 'Regisseuse Marleen van der Loo (FootlooseMamma Mia!) brengt verwondering, fantasie en spektakel naar het theater. Actrice Jacqueline Aronson (ChicagoFame) vertolkt als de Mini-ster van Fantastische Zaken een prachtige hoofdrol.'

Kinderfeestje

Het Mini-sterie van Fantastische zaken is een theatershow met energieke karakters en liedjes, waar kinderen als vanzelf onderdeel van de show worden. Het is daarom volgens de organisatie ook ideaal voor het vieren van een kinderfeestje.

Tweesterrenrestaurant

Tijdens de show zit je met je gezelschap coronaproof aan tafel en krijg je naast dans, theater en zelfs luchtacrobatiek ook een aantal culinaire verrassingen geserveerd, bereid door een patissier van een bekend tweesterrenrestaurant. Kinderen staan centraal in deze familievoorstelling en worden actief betrokken.

Kaarten en tijden

De show is iedere zaterdag te zien om 10.30, 13.00 en 15.30 uur in het Studio26 Theater op Landgoed Larenstein te Velp. Tickets kosten 12,50 euro per persoon, inclusief drankjes en hapjes. Meer informatie op:

www.studio26.nl/familieshow

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden