Samen met andere deelnemers wordt toegewerkt naar een eindpresentatie.
Samen met andere deelnemers wordt toegewerkt naar een eindpresentatie. ( )

Jong talent gezocht voor The JAM 2020

  Cultuur

Jongeren kunnen zich deze zomer op artistiek vlak te ontdekken en ontwikkelen. Rozet en Theater aan de Rijn slaan opnieuw de handen ineen voor de tweede editie van The JAM. Aanmelden kan tot deze zondag.

ARNHEM - Ben jij tussen de 16 en 36 jaar oud? Gaat je hart sneller kloppen van dansen, acteren of muziek maken? Heb je zin om de vloer op te gaan en samen met anderen een presentatie te maken? Meld je dan aan. 

Vijf dagen

Vijf dagen lang staat de ontmoeting met andere makers centraal en het verdiepen en verbreden van kennis rondom podiumkunsten. Samen met de andere deelnemers wordt toegewerkt naar een eindpresentatie. Wat het gaat worden en hoe het er uit komt te zien, is nog onbekend.

Wensley Piqué

De deelnemers worden intensief begeleid door Wensley Piqué: een Arnhemse performer, choreograaf, poppenspeler en theatermaker. Hiernaast is hij dans- en theaterdocent met een passie en fascinatie voor verbinding maken tussen mensen onderling, tussen hemzelf en anderen, en tussen mens en natuur. 

Tijdens The JAM wil hij werken met het thema 'Eerste Indruk': Hoe zuiver is jouw eerste indruk. Is er ruimte voor een tweede indruk of een derde?

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen het aanmeldformulier op www.rozet.nl/thejam2020 invullen vóór zondag 12 juli. Uit de aanmeldingen wordt een selectie gemaakt en op 15 juli wordt bekend gemaakt wie mee mag doen.

Praktische informatie 

Studio: maandag 17 t/m vrijdag 21 augustus van 10.00 tot 17.00 uur
Presentatie: vrijdag 21 augustus
Locatie: Theater aan de Rijn
Kosten: 50 euro (inclusief lunch)

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden