<p>Imke Loeffen en Mariska Petrovic van Garden in Gloom.</p>

Imke Loeffen en Mariska Petrovic van Garden in Gloom.

Americana klinkt zondag in het Coehoornpark

  Cultuur

Folk, bluegrass en country klinkt deze zondag in het Coehoornpark. De vrouwelijke muziekgroepen uit de Americana-hoek Garden in Gloom en Limelight Ladies verzorgt een dubbelconcert.

ARNHEM - Aanvang 16.00 uur. De entree is 10 euro per persoon.

Garden In Gloom

Twee vrouwen en een gemeenschappelijke liefde voor liedjes die schitteren in hun soberheid: zo simpel is de kern van Garden in Gloom. Het duo bestaande uit Imke Loeffen en Mariska Petrovic eert helden en heldinnen uit de country, folk en bluegrass en voegt hier eigen verhalende songs aan toe. Gespeeld met banjo, gitaar en mandoline en met veel gevoel voor harmonie vervlechten hun stemmen en snaarinstrumenten met elkaar in ongecompliceerde, akoestische liedjes over het leven: bitterzoet, maar o zo mooi.


Limelight Ladies

Limelight Ladies zijn drie Arnhemse, vrouwelijke muzikanten die vanaf jonge leeftijd gegrepen zijn door muziek. Zij hebben elkaar gevonden in hun liefde voor meerstemmige zang. Er worden nummers gebracht van bijvoorbeeld Crosby, Stills, Nash & Young, Bonnie Raitt, Venice, Carole King, The Eagles en James Taylor in verrassende arrangementen met veel aandacht voor vocale harmonieën. Eigen nummers worden in dezelfde stijl bewerkt. Een optreden van Limelight Ladies is een reis langs vele Americana-muziekstromingen, altijd een lust voor het oor en het hart.


Praktische info

Reserveren kan door een e-mail te sturen naar muziekbijdemolen@gmail.com met vermelding van uw voor- en achternaam en die van uw partner en/of mensen uit uw huishouden. Vervolgens ontvangt u een Tikkie waarmee u de entree van 10 euro per persoon kunt betalen. 

Op de dag zelf kunt u ook nog binnenkomen via de poort als er nog plekken beschikbaar zijn. 

De optredens vinden plaats tussen 16.00 en 18.00 uur en mensen met een reservering zijn welkom vanaf 15.15 uur. Na de optredens blijft het park geopend tot 19.00 uur. 

Een bar en sanitair zijn aanwezig, er zijn hapjes verkrijgbaar.

www.popuppark026.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden