Urban dance crew.
Urban dance crew. (Foto: Studio26)

Danstalent gezocht bij Studio26

Tieners die van dans hun beroep willen maken of gewoon extra willen trainen omdat dans hun passie is, zijn bij Studio26 aan het juiste adres. 

VELP - Studio26, die al 26 jaar de grootste dansschool in de regio Velp-Arnhem is, heeft twee talentontwikkelingstrajecten. Voor urban danstalent tussen de 12 en 15 jaar is er de mogelijkheid om wekelijks te trainen in een urban dance crew.

Hiphop, house en locking

In de trainingen wordt onder leiding van urban danser en choreograaf Vicky van Loenen gewerkt aan danstechniek in diverse urban stijlen, waaronder hiphop, house en locking. 

Daarnaast wordt gewerkt aan performance skills en neemt de crew meerdere malen per jaar deel aan landelijke wedstrijden. De auditie voor komend seizoen vindt plaats op dinsdag 25 augustus.

Vooropleiding dans
Daarnaast is er de vooropleiding dans, waar dansers tussen de 10 en 18 jaar terecht kunnen om hun allround danstechniek te verbeteren. Leerlingen krijgen elke vrijdagavond les in de stijlen ballet, modern en jazz en diverse commerciële stijlen. Tevens worden ze persoonlijk gecoacht en indien gewenst klaargestoomd voor een vervolgopleiding aan een mbo- of hbo-dansopleiding.

Vakdocenten

De lessen worden in verschillende leeftijdsgroepen gegeven door professionele vakdocenten die hun sporen hebben verdiend bij o.a. Introdans, in de musicalwereld of de internationale entertainmentwereld. Deelname gebeurt na toelating door middel van het volgen van een auditietraject.

Kijk voor meer informatie, auditiedata en aanmelding op www.studio26.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden