Zoë is een enthousiast meisje dat alles over dieren weet en later graag dierverzorger wil worden. Silos loopt als dierverzorger stage in Burgers’ Zoo.
Zoë is een enthousiast meisje dat alles over dieren weet en later graag dierverzorger wil worden. Silos loopt als dierverzorger stage in Burgers’ Zoo. (Foto: Koninklijke Burgers' Zoo)

Kinderprogramma Zoë & Silos van Burgers' Zoo op YouTube

Burgers’ Zoo presenteert een nieuwe zomerserie op YouTube met hoofdrollen voor het populaire kinderduo Zoë & Silos. Twaalf afleveringen lang nemen de musical- en televisiesterren het tegen elkaar op in de educatieve ‘Zomerchallenge’.

ARNHEM - Elke aflevering staat kennis van de dierenwereld centraal en komen Zoë & Silos telkens voor nieuwe, prikkelende uitdagingen te staan. 

Iedere vrijdag komt een nieuwe aflevering online op het eigen YouTube-kanaal youtube.com/zoesilos

Stage

Zoë is een enthousiast meisje dat alles over dieren weet en later graag dierverzorger wil worden. Silos loopt als dierverzorger stage in Burgers’ Zoo, terwijl zijn vader parkranger in Belize is. 

Musicals en videoclips

Burgers’ Zoo en Van Hoorne Entertainment hebben diverse verhaallijnen rond het populaire kinderduo uitgewerkt in vier verschillende musicals (Deep Ocean Monsters, de Desert Musical, de Mangrove Musical en de Bush Musical), een tiendelige televisieserie én vijftien videoclips (liedjes).

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden