Saskia Plantinga (lid fonsenwervingscommissie en het ‘gezicht’ voor het Toon Hermanshuis), Jan van Swetselaar (clubvoorzitter Rotary) en Guido Diehl (lid van het bestuur van het THH).
Saskia Plantinga (lid fonsenwervingscommissie en het ‘gezicht’ voor het Toon Hermanshuis), Jan van Swetselaar (clubvoorzitter Rotary) en Guido Diehl (lid van het bestuur van het THH). (Foto: Eric Hanszens)

Rotary overhandigt 1000 euro aan Toon Hermanshuis

Op maandagavond is door Jan Swetselaar, clubvoorzitter van Rotary Arnhem IJssel, een cheque van 1000 euro uitgereikt aan het Toon Hermanshuis in Arnhem. 

ARNHEM - Het Toon Hermanshuis is een inloophuis voor iedereen in Arnhem en omgeving die met kanker te maken heeft of heeft gehad. De deur van het huis staat open voor iedereen die geraakt is door kanker: (ex-)patiënten, naasten en nabestaanden. 

In het Toon Hermanshuis vinden bezoekers volgens de organisatie gezelschap, activiteiten, informatie en voorlichting.

Besparing

De Rotary doet deze gift omdat er de afgelopen maand vanwege corona minder geld is uitgegeven. De groep kon immers niet samenkomen in zalencentrum Wieleman in Westervoort. Het bespaarde geld, onder meer van de niet-genuttigde maaltijden, gaat nu naar enkele goede doelen, waaronder het Toon Hermanshuis.

Leden rotary gezocht

Rotary Arnhem-IJssel bestaat uit mannen van verschillende leeftijden met diverse beroepen. Op dit moment is de Rotary Arnhem-IJssel op zoek naar nieuwe leden tussen de 30 en 50 jaar. Meer info staat op www.rotary.nl/arnhemijssel.

Meer informatie en de agenda van het Toon Hermanshuis  staan op www.thharnhem.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden