Foto:

Studenten ArtEZ tonen afstudeerwerk in livestream

Arnhem - Vijftien studenten van het ArtEZ Conservatorium Jazz & Pop in Arnhem pakken het groots aan en presenteren hun afstudeerwerk in vorm van een livestream in High Definition. Het festival ‘Originals in High Definition’ loopt tot en met 2 juli en is te bekijken via de Facebookpagina van ArtEZ Jazz & Pop.

Op het festival Originals in High Definition presenteert ArtEZ Jazz & Pop Arnhem the Class of 2020. Met beeld, geluid en eigenwijze muziek in High Definition kan de bezoeker gedurende drie weken concerten beleven alsof je naast de artiest op het podium staat. Met vier camera’s in de vernieuwde concertzaal van het ArtEZ conservatorium Arnhem studeren vijftien studenten af met live concerten en online publiek.


Over ArtEZ Jazz & Pop

De studie Jazz & Pop aan het Conservatorium in Arnhem is gericht op artistiek eigenzinnige muzikanten. De student leert veel over muziek en de finesses van het instrument. De muziekstijl waarin de student zich specialiseert zal in de loop van de studie steeds meer zelf bepaald worden. 

Zo kunnen studenten aan het Conservatorium in Arnhem zich gaandeweg specialiseren op het gebied van jazz: bebop, fusion, improvisatie of bij pop: rock, soul, hip-hop, dance. Of de student kan zich richten op een meer specifiekere stijl, zoals bijvoorbeeld latin, modern of creatieve jazz. De keuze is er ook om je als student zijnde te ontwikkelen als allround musicus. Het doel is altijd om binnen deze keuzes een eigen muzikale persoonlijkheid te ontwikkelen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden