Foto:

Bezorgservice binnenstad Arnhem verlengd

Arnhem - De gratis bezorgservice voor ondernemers in binnenstad Arnhem wordt in ieder geval verlengd tot 28 april. Platform Binnenstad Arnhem heeft daar extra geld vrij kunnen maken. 

In de afgelopen weken hebben al tientallen ondernemers gebruik gemaakt van deze service en zo toch een klein beetje omzet kunnen realiseren. Rond de Paasdagen bewijst de gratis bezorgservice nog meer zijn waarde voor zowel voor de ondernemers als het publiek.

Door de maatregelen vanwege de coronacrisis hebben veel ondernemers het zwaar. Hoewel diverse winkels in de binnenstad nog open zijn is het aantal bezoekers aan de binnenstad dramatisch terug gelopen en daarmee de inkomsten voor de ondernemers. 

De gratis bezorgservice is bedoeld om winkeliers en horecaondernemers, die nog niet bij een reguliere bezorgdienst zijn aangesloten, een steuntje in de rug te geven. Aankopen en bestellingen worden binnen de stadsgrenzen van Arnhem gratis thuis bezorgd door de Groene Rijders. Voor bezorging buiten de stadsgrenzen geldt een toeslag die niet wordt vergoed vanuit deze regeling.

Op de website binnenstadarnhem.nl staan onder het menu 'winkelen' alle horeca- en retailzaken die in de binnenstad gevestigd zijn en die bezorg- en afhaaldiensten zij hebben. Zo worden de klanten van binnenstad Arnhem toch bediend. Deze website wordt op korte termijn geheel vernieuwd om de ondernemers in binnenstad Arnhem nóg beter in de digitale etalage te zetten en iedere ondernemer zijn of haar eigen verhaal te laten vertellen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden