Rolstoeltennisser Carlos Anker
Rolstoeltennisser Carlos Anker (Foto: )

Ook aangepaste sporters blijven in beweging

Arnhem - Juist in deze rare tijden is het extra belangrijk om in beweging te blijven en gezond te eten. Om dit te stimuleren start Uniek Sporten Gelderland op Twitter en Facebook de campagne #ikbeweeguniek met inspirerende filmpjes van sporters en (aangepast) sporters en hoe zij in beweging blijven in deze tijd.

Op initiatief van Uniek Sporten regio Arnhem wordt er een aantal keer per week een film gepost op de Gelderse facebookpagina en Twitter in samenwerking met ambassadeurs, aangepast sporters en partners. Zo laat internationaal rolstoeltennisser Carlos zien hoe hij nog krachttraining doet, neemt E-hockeyer Lucas je mee in een thuistraining rolstoel-hockey en laten de komende weken ook zwemster EsméeAnne en rolstoelbasketbalster Mariska zien hoe zij in beweging blijven.

"Natuurlijk zijn we ook benieuwd hoe andere mensen thuis in beweging blijven! We nodigen dan ook iedereen uit een leuke film van zichzelf of van hun organisatie te posten op de pagina van Uniek Sporten Gelderland en deze pagina te liken of te volgen", aldus de organisatie. Er worden onder alle deelnemers twee Decathlon-bonnen ter waarde van €25 verloot. De twee gelukkigen worden persoonlijk op de hoogte gebracht na 1 mei.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden