Foto:

Dansvoorstelling op de stoep

Arnhem - "We vonden het wel heel erg spannend, maar later toch ook heel leuk. Het was vooral heel leuk dat alle buren gingen klappen en blij waren met onze dansvoorstelling." Zaterdag 4 april gaven Lies Noordhof (10) en Puck Peters (10), gesteund door broertje Teun en zusje Suus, een dansvoorstelling voor de buurt op de stoep van Bremstraat 37.

"Wij hadden eigenlijk een hele grote voorstelling van onze dansschool De Vloer in het Stadstheater van Arnhem, maar omdat er corona is gaat die niet door. Daarom hebben we bedacht om iedereen in onze buurt uit te nodigen bij ons op de stoep. Natuurlijk wel met 2 meter afstand tussen iedereen."

"Teun - het broertje van Lies - hebben we de dans ook geleerd zodat hij mee kon dansen", vertelt Puck. "En omdat wij bij dansschool De Vloer dansen, hebben we de voorstelling 'Van de Vloer naar De Stoep' genoemd. Eigenlijk heeft mijn vader dat bedacht", zegt Lies. 

"We hebben ook nog geld ingezameld voor het ziekenhuis, dat deed mijn zusje Suus met een kraampje met drankjes en koekjes", aldus Puck. "En iedereen moest 1,5 meter afstand houden, dat was wel heel erg vreemd."

Zondag haalde de stoepvoorstelling zelfs ook het Jeugdjournaal.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden