Toon Hermans Huis Arnhem
Toon Hermans Huis Arnhem (Foto: Peter Drenth)

Online aanbod Toon Hermans Huis

Arnhem - Het Toon Hermans Huis Arnhem (THHA) is gesloten tot 1 juni 2020 vanwege de maatregelen rondom het corona-virus. Dat betekent dat mensen die geraakt zijn door kanker tijdelijk niet in het huis terecht kunnen met hun verhaal, hun vragen, hun zorgen en onzekerheden.

Om de gasten van het THHA toch in deze vreemde en onzekere tijden te ondersteunen, is er een alternatief aanbod georganiseerd, waarbij online lessen kunnen worden gevolgd. Ook worden alle spreekuren telefonisch gehouden.

Voor telefonisch contact is het THHA van dinsdag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 12.00 uur via telefoonnummer 026-2133196. Er is een vrijwilliger aanwezig om vragen te beantwoorden, om een gesprek aan te gaan of om informatie te geven. Tevens is het mogelijk om een telefonisch gesprek met een van de vrijwilligers aan te vragen. Is de lijn bezet, spreek naam en telefoonnummer in. De medewerkers van het THHA bellen dan zo spoedig als mogelijk terug.

Op de website www.thharnhem.nl staat in de agenda het online aanbod en de mogelijkheid om zich aan te melden voor een telefonisch gesprek met een vrijwilliger.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden