GNMF heet nu Natuur en Milieu Gelderland

Arnhem - Natuur en Milieu Gelderland. Dat is de herziene naam van de Gelderse Natuur en Milieufederatie. Omdat met deze nieuwe naam ook de afkorting GNMF niet meer wordt gebruikt, is het voor iedereen direct duidelijk waar de vereniging voor staat. 

"De tot voor kort gebruikte naam en afkorting klonken vertrouwd in de oren bij onze bestaande relaties. Gebleken is dat dit niet gold voor nieuwe contacten. Door nu voluit onze kernwaarden 'natuur', 'milieu' en 'Gelderland' te benoemen komt onze missie ook bij nieuwe contacten duidelijker in beeld", aldus een woordvoerder van Natuur en Milieu Gelderland.

Van oud naar nieuw

Natuur en Milieu Gelderland komt voort uit de Gelderse Milieuraad (1971) als samenwerkingsverband van natuurbeschermings- en milieuorganisaties in Gelderland. Aan de latere naam Gelderse Milieufederatie werd in 2011 Natuur toegevoegd.

In 2014 werd de stichting een vereniging. Sindsdien kunnen ook individuele inwoners van Gelderland lid worden. Momenteel telt de vereniging een kleine honderd lidorganisaties en ruim vijfhonderd particuliere leden.

Website

Ook de website gnmf.nl is vervangen, namelijk door www.natuurenmilieugelderland.nl. De mailadressen van de medewerkers eindigen voortaan op @natuurenmilieugelderland.nl. Het algemene mailadres is nu: info@natuurenmilieugelderland.nl.

"Op sociale media hanteren we de naam Natuur en Milieu Gelderland. Op Twitter gaan we als afkorting @NatuurMilieuGld gebruiken."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden