Ibi Mouloud, eigenaar van vitaminewinkel Healthindustries.
Ibi Mouloud, eigenaar van vitaminewinkel Healthindustries.

Vitaminewinkel helemaal 'coronaproof'

Arnhem - De vitaminewinkel Healthindustries Arnhem wordt overlopen door klanten die vitamine C en D komen kopen. De winkel heeft speciale 'anti-coronaschermen' geplaatst, een looprouting gemaakt en desinfectiemiddel klaargezet voor de bescherming van klanten en personeel.

"Veel mensen zijn in actie gekomen en hebben vitamines in huis gehaald om naast fruit en groenten toch een extra zetje in de rug te krijgen en zich te wapenen", aldus eigenaar Ibi Mouloud. "Het is in deze tijd niet zo gek dat mensen juist nu dit stapje extra willen nemen voor hun gezondheid."

"De plexiglas anti-coronaschermen zijn allerminst storend en veel van onze klanten vinden het een aangenaam gevoel dat we de juiste maatregelen nemen. We voelen ons als een Arnhemse vitaminewinkel extra verantwoordelijk om die aanvullende stappen te nemen voor de veiligheid van al onze klanten. Een stressvrije veilige winkelomgeving hoort hierbij zodat Arnhemmers met een gerust hart vitamines kunnen kopen."

"Voor onze oudere klanten hebben we een gratis bezorgservice in het leven geroepen. Na sluitingstijd worden deze producten dus gratis langs gebracht. Dit doen we natuurlijk met gepaste afstand."

En die run op vitamine C en D? "We hebben alle zeilen bijgezet en hebben weer een mooie voorraad van deze en andere vitamines. Voor de mensen die toch liever thuis blijven, zijn de producten ook online te bestellen."

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden