Foto:

Gratis bezorgservice Arnhem wordt goed ontvangen

Arnhem - De gratis bezorgservice van de Arnhemse binnenstadondernemers kan rekenen op veel waardering van klanten en ondernemers.

Diverse ondernemers zijn, op initiatief van Platform Binnenstad Arnhem, gestart met het gratis aan huis bezorgen van producten. "Op deze manier hopen wij de ondernemers door deze moeilijke tijd heen te helpen en het contact met de klanten enigszins te onderhouden", aldus de initiatiefnemers. 

"De Corona crisis en de maatregelen om verspreiding van het COVID-19 virus in te dammen, heeft ongekende gevolgen voor ons allemaal. Ondernemers worden zwaar getroffen door de noodzakelijke maatregelen die de overheid neemt. De gevolgen nu en in de toekomst kunnen we niet voorzien en overal worden initiatieven genomen om de schade enigszins te beperken. Zo ook in de binnenstad van Arnhem."

Klanten binnenstad

Op de website binnenstadarnhem.nl staan onder het menu 'winkelen' alle horeca- en retailzaken die in de binnenstad gevestigd zijn en welke bezorg- en afhaaldiensten zij hebben. "Zo kunnen we de klanten van binnenstad Arnhem toch bedienen."

Vloggen

"Om dit initiatief extra kracht bij te zetten willen we een serie videoberichten, persoonlijke vlogs, van ondernemers posten op social media. Zodat de klant de ondernemer ziet! Zo kunnen de ondernemers hun (potentiële) klanten laten weten dat ze er zijn en producten leveren. Zo geven we de ondernemers van de binnenstad van Arnhem een persoonlijk gezicht!"

Geen bezorgkosten

De bezorgservice loopt vooralsnog tot 6 april. De ondernemer noch de klant betaalt bezorgkosten. Het Arnhemse bedrijf De Groene Rijders zorgt voor het transport per fiets. De gratis bezorgservice geldt voor bezorging binnen de Arnhemse stadsgrenzen. Voor bezorging buiten de stadsgrenzen geldt een toeslag die niet wordt vergoed vanuit deze regeling.

Door de bezorgservice te initiëren en financieren denkt Platform Binnenstad Arnhem de pijn een beetje te kunnen verzachten en de winkeliers en horecaondernemers te ondersteunen om hun klant toch te kunnen bedienen in deze barre tijd.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden