Foto:

Biothlon Sponsorloop gaat niet door

Arnhem - De vijfde editie van de Biothlon op 6 juni gaat niet door. Reden hiervoor is de verspreiding van het coronavirus, COVID-19. 

Op dit moment is het onduidelijk welke overheidsmaatregelen in de komende maanden nodig zullen zijn om het virus tegen te gaan. Voor de organisatie voelt het niet goed om de voorbereidingen voor dit mooie evenement in deze onzekere tijden door te zetten. In overleg met sponsoren is daarom besloten om het evenement door te schuiven naar volgend jaar. 

Veel bedrijven en deelnemers kijken jaarlijks uit naar de Biothlon Sponsorloop. Het verheugt de organisatie dan ook om de nieuwe datum meteen met iedereen te kunnen delen. Op zaterdag 5 juni 2021 vindt de vijfde editie van de Biothlon Sponsorloop alsnog plaats. Echt iedereen kan deelnemen: jong of oud, met of zonder beperking. Naast de 3, 5 en 10 kilometer en een becasinerun is er volgend jaar ook een kidsrun voor alle kinderen van groep 4 tot en met groep 8. De organisatie rekent op 650 deelnemers. Blijf op de hoogte via www.biothlon.nl .

Help Stichting Bio 

Net als zoveel ondernemers heeft ook Stichting Bio last van de coronacrisis. De Manege in ’t BioBos is tijdelijk gesloten en op het Bio Vakantieoord is het rustiger dan normaal voor deze tijd. Met het afgelasten van de Biothlon Sponsorloop loopt de stichting de nodige inkomsten mis. Een steuntje in de rug is in deze tijd meer dan welkom. Doneren kan via www.steunbio.nl .

Over het Bio Vakantieoord 

Het Bio Vakantieoord biedt gezinnen met een meervoudig gehandicapt kind de mogelijkheid om samen te genieten van een fijne vakantie, tegen een betaalbare prijs. Het volledig aangepaste vakantiepark heeft alle noodzakelijke hulpmiddelen in huis en beschikt over aangepaste faciliteiten zoals een manege, zwembad en bioscoop. De gasten betalen slechts 30 procent van de werkelijke kosten. Om de overige kosten te dekken, is de stichting afhankelijk van donaties. Ga naar www.steunbio.nl en kijk wat u kunt doen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden