Het kasteel biedt naar eigen zeggen een plek in een enthousiast team op een bijzondere locatie. Vrijdag 6 maart kunnen geïnteresseerden kennismaken.
Het kasteel biedt naar eigen zeggen een plek in een enthousiast team op een bijzondere locatie. Vrijdag 6 maart kunnen geïnteresseerden kennismaken.

Kasteel Doorwerth zoekt collega's: 6 maart infodag

Altijd al willen werken op een kasteel? Kom vrijblijvend kennismaken tijdens een speciale vrijwilligers informatiemiddag op vrijdag 6 maart en medewerkers vertellen wat mensen allemaal kunnen doen.

Doorwerth - Kasteel Doorwerth is een middeleeuws kasteel, gelegen in de uiterwaarden van de Rijn. Hier kun je nog ervaren hoe vroeger op een landgoed werd geleefd. Kasteel Doorwerth is ook een actief kasteel: van appelbollen bakken tot theatervoorstellingen, van kinderfeestjes tot Escaperoute, van trouwerij tot vergadering, Kasteel Doorwerth biedt een reeks van activiteiten voor jong en oud.

Ter versterking van het team is het kasteel op zoek naar:

- Vrijwilligers voor de kaartverkoop en in de winkel;
- Rondleiders aan groepen;
- Gastheren/gastvrouwen bij (kinder) activiteiten;
- Rondleiders schoolgroepen;
- Acteurs voor toevallige ontmoetingen op de laatste zondag van de maand.

De organisatie vraagt van de vrijwilligers voor de kaartverkoop en winkel een minimale beschikbaarheid van vier dagen per maand van 10.30 – 17.00 uur, waarvan één dag in het weekend. De inzet voor rondleidingen hangt af van de vraag maar is vaak in weekenden en schoolrondleidingen zijn meestal op dinsdag- en donderdag ochtenden. Verder dient men beschikking te hebben over eigen vervoer en een e-mailadres.

Het kasteel biedt naar eigen zeggen een plek in een enthousiast team op een bijzondere locatie, een vrijwilligersovereenkomst, een reiskostenvergoeding tot max 25 km per enkele reis, gratis toegang tot de zeven openstelde kastelen van GLK, vier keer per jaar het blad Mooi Gelderland en deelname aan activiteiten.

Op vrijdag 6 maart organiseert kasteel Doorwerth een infomiddag. Hier kunnen geïnteresseerden kennismaken met kasteelmedewerkers, vrijwillige kasteelmedewerkers en de kasteelmanager Carine van Ketwich Verschuur. Inloop vanaf 13.30 uur. Aanmelden en meer informatie via: doorwerth@glk.nl.

Meer berichten

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden