Geslaagd seniorendiner bij C.V. de Narrenkap

Ook dit jaar heeft C.V. de Narrenkap uit Velp weer een van haar mooie avonden mogen organiseren; het Seniorendiner, dit jaar alweer voor het zesde jaar op rij.

Voor één avond werd het Narrenhuus omgetoverd tot heuse dinerzaal waar ouderen genieten van een avond vol lekker eten en vermaak.

Via het zorgnetwerk zijn de senioren aangemeld voor het diner. Om een avondje uit compleet te maken werden de genodigden opgehaald en ook weer thuis gebracht door de vrijwilligers van de Narrenkap.

Prinses Mariëtte en haar hofhouding waren natuurlijk ook aanwezig om iedereen te ontvangen, ook namen zij plaats aan tafel om een gezellig gesprek met onze gasten te voeren. Chefs Ronald ter Hoeven en Jan van Anholt (van Brasserie Hugo's) hebben een culinair 4-gangen diner aangeboden waar de gasten veel complimenten over hadden.

De zaal kende een warme sfeer met chique gedekte tafels en veel gezelligheid. Tijdens het diner waren er optredens van de dansgarde en Erik Bongers was er met een uitgebreid muzikaal repertoire. Ook het optreden van onze eigen 'Swedish Chef' mocht niet ontbreken.

Tevens mocht de Narrenkap een nieuw lid van de senaat verwelkomen. Celine Jasper is na het optreden van de hofgarde tijdelijk geïnstalleerd als senator door Grootvorst Arjan en Vorst Peter.

De organisatie, bestaande uit Marieke Scholten, Suzanne Erren, Sandra Appeldoorn en Carla Bosveld kijkt, samen met alle betrokken vrijwilligers, terug op een zeer geslaagde avond. Volgend jaar zeker weer.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden