Met de vestiging in Arnhem opent TK Maxx haar derde filiaal in het oosten van Nederland.
Met de vestiging in Arnhem opent TK Maxx haar derde filiaal in het oosten van Nederland. (Foto: )

TK Maxx opent eind februari in pand V&D

TK Maxx opent op donderdag 27 februari de deuren van het nieuwste filiaal. De dertiende Nederlandse vestiging van het warenhuis neemt intrek in de binnenstad van Arnhem aan het Johnny van Doornplein, in het voormalige V&D pand.

Arnhem - Met de vestiging in Arnhem opent TK Maxx haar derde filiaal in het oosten van Nederland. Na eerdere successen van winkels in de Randstad, Zuid-Nederland, Groningen, Apeldoorn en Nijmegen krijgt de winkelformule nu een vervolg. In Arnhem kunnen koopjesfanaten eind van de maand hun hart ophalen op zo'n 1500 vierkante meter shopvloer.

De afgelopen maanden is het pand volledig gerenoveerd, en inmiddels bijna klaar voor heropening. Dizzy Kandau, store manager TK Maxx Arnhem: "Ongelooflijk trots ben ik dat ons warenhuis nu ook in Arnhem geopend zal worden. Niet alleen omdat Arnhem nog meer winkelaanbod krijgt, maar ook omdat door ons 38 arbeidsplaatsen gerealiseerd worden, waarvan de helft is ingevuld door het UWV."

Het assortiment bestaat onder meer uit mode, schoenen en accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen tevens een uitgebreide beauty- en homeware afdeling.

De opening is om 10.00 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden