Okesweer
Okesweer (Foto: Anne Hamers)

Okesweer brengt debuutalbum uit

In de afgelopen maanden is de Arnhemse band Okesweer samen met producer Peter Vincent bezig geweest met de opnamen van het debuutalbum “Mannen van het bedreigde soort”.

Als voorproefje bracht de band onlangs het nummer “Ik ben bevrijd” al uit via o.a. Spotify, Deezer, iTunes, NLHits en Youtube. De rest van het album zal het levenslicht zien op 7 februari, de dag van het reeds uitverkochte release feestje in Luxor Live. De dag na de cd presentatie zal het album in zijn geheel te beluisteren zijn via de bekende streamingsdiensten.

Okesweer is een band die Nederlandstalige pop en rock liedjes speelt. De rode draad in de liedjes zijn de thema’s van de hedendaagse eind dertiger / begin veertiger, kortom liedjes die dicht tegen het echte leven van de bandleden aan schurken. Op het album staat o.a. ook een nieuwe versie van het nummer “Dichtbij” dat in het afgelopen jaar tot nummer 10 reikte in de Gelderse 100, een lijst met de beste liedjes van Gelderse artiesten georganiseerd door Omroep Gelderland.

Peter Vincent is een in de Nederlandse muziekindustrie bekende naam, die eerder o.a. albums produceerde voor Doe Maar (o.a. Skunk, Doris Day en andere stukken) en Bløf (Blauwe Ruis). Ook maakte hij opnames voor live albums met o.a. Rowwen Hèze, Ilse de Lange en De Dijk.

Okesweer bestaat uit de leden: Fabian Bovenlander (zang), Stef Visser (gitaar), Richard Vleeming (toetsen), René Giesbertz (basgitaar) en Joost de Boer (drums)

Het album “Mannen van het bedreigde soort” is vanaf heden te koop op de website van de band: www.okesweer.nl en vanaf 8 februari te beluisteren via de verschillende streamingdiensten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden