Grootste bouwmarkt van Gelderland opent in Duiven

Op bedrijventerrein Centerpoort-Nieuwgraaf in Duiven is woensdag de nieuwe bouwmarkt Hornbach geopend. Met een oppervlakte van circa 16.500m2 is het de grootste bouwmarkt van de regio.

Duiven - Wethouder Ton Spaargaren verrichtte samen met vestigingsmanager Peter Vuijk de officiële openingshandeling.

"We zijn trots op het resultaat", laat Peter Vuijk weten. "De bouwmarkt staat als een huis. Bovendien beschikt de vestiging over tuincentrum, dierenafdeling en een drive-in, waar je grote en zware bouwmaterialen direct in je auto of klusbus kunt laden."

120.000 artikelen
Hornbach Duiven, gelegen aan de Nieuwgraaf 18, heeft ruim 120.000 artikelen in het assortiment. Peter Vuijk vult aan: "We bieden doe-het-zelvers bovendien tientallen services. Zo zagen we hout gratis op maat, kun je van elk tapijt dat we hebben een vloerkleed laten maken en is het mogelijk gereedschap te huren."

Openingsactiviteiten
Tijdens de openingsweek vinden er diverse activiteiten plaats. "Er zijn product-demonstraties, workshops en er wordt interieur- en tuinadvies gegeven. Bezoekers kunnen tijdens het openingsweekend ook zelf de handen uit de mouwen steken. Zo organiseren we onder andere een workshop fietskrat timmeren. En kinderen zijn van harte welkom in de speciaal ingerichte Kinderwerkplaats. Deelname aan de workshops is gratis. Het is een aangepast programma, omdat we afgelopen vrijdag één van onze nieuwe collega's zijn verloren als gevolg van de woningbrand in Duiven.", aldus vestigingsmanager Peter Vuijk.

Vijftiende
Hornbach Duiven is de vijftiende vestiging van het Duitse familiebedrijf in Nederland, de eerste in de provincie Gelderland. Hornbach bestaat dit inmiddels 23 jaar in Nederland en blijft groeien.

Meer berichten