De Festivallocatie: Concertzaal Oosterbeek.
De Festivallocatie: Concertzaal Oosterbeek. (Foto: Concertzaal)

Jong talent met een band gezocht voor Tributefestival

Jong talent uit de gemeente Renkum, Wageningen of Arnhem dat speelt in een band kan meedoen aan het Tributefestival Sweet Freedom in mei in en rondom de Concertzaal in Oosterbeek. Er is nog plek voor de eerste band op de zaterdag op het Hoofdpodium.

Oosterbeek - Tributefestival Sweet Freedom is een nieuw, tweedaags festival. Op 15 en 16 mei staan er Tributes van onder andere Bruce Springsteen, David Bowie, Amy Winehouse, Doe Maar en Red Hot Chili Peppers geprogrammeerd.

Bands waarvan de bandleden niet ouder zijn dan 20 jaar kunnen zich laten zien met een filmpje waarin ze een cover spelen van hun favoriete band of artiest. Als eerbetoon, omdat Tributefestival Sweet Freedom dat ook is; aan vrijheid en wat je in vrijheid kan en mag doen.

Jury en stemmen

Stuur jullie filmpje vóór 1 maart 2020 naar info@sweetfreedom.nl. Een professionele jury selecteert drie kanshebbers, waarna mensen hun stem op hun favoriete band mogen uitbrengen. De winnaar krijgt de felbegeerde podiumplek en vrijkaarten voor het gehele festival.

Als winnende band open je op zaterdag 16 mei het festival met een set van maximaal 45 minuten op het Hoofdpodium. Dat mag eigen werk zijn, covers, maar in ieder geval moet de winnende cover van het ingestuurde filmpje worden gespeeld. Kijk voor alle informatie over het festival en de bandinzending op onderstaande website. Kijk onder de button 'nieuws'.

www.sweetfreedom.nl

Meer berichten