Foto: JoMeGro - Jochem Pluim

Zeer geslaagd Veurpronken bij de C.V. de Narrenkap

Elk jaar organiseert C.V. de Narrenkap eind januari een pronkzitting, waarin haar leden en diverse gastartiesten hun beste talenten op het podium laten zien. Een avond vol vermaak voor iedereen in de zaal. Twee jaar terug is besloten om daar een avond aan toe te voegen; het Veurpronken.

Het Veurpronken, dat plaatsvond op vrijdag 24 januari, is een avond die specifiek op zusterverenigingen is gericht. De zaal was dan ook goed gevuld met delegaties van diverse verenigingen uit de regio. Een andere avond met een iets ander programma, maar hetzelfde plezier!

Op het podium zagen we acts van onze gardes, hofzangers, dames en nog vele anderen.

Naast het programma was er ook ruimte voor de nodige handelingen van onze prinses. Prinses Mariëtte heeft haar onderscheiding aan diverse prinsenparen van andere verenigingen uit mogen reiken.

Na afloop van het programma was er een optreden van de welbekende artiest Joey Hartkamp, die met zijn muziek het dak eraf wist te krijgen! Na het setje van Joey werd de avond verder muzikaal ingevuld door DJ/Zanger John van Anholt, waarna iedereen terug kon kijken op een geslaagde avond, waar een ieder van genoot.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden