De stichting van Esther Hogeweg-Hollander streeft ernaar om een haarwerk een tweede of zelfs derde leven te geven. Iedereen 'man, vrouw of kind' met kanker kan in aanmerking komen voor een haarwerk en/of hoofdbedekking.
De stichting van Esther Hogeweg-Hollander streeft ernaar om een haarwerk een tweede of zelfs derde leven te geven. Iedereen 'man, vrouw of kind' met kanker kan in aanmerking komen voor een haarwerk en/of hoofdbedekking.

Hair4Her zoekt nieuwe vestiging of sponsor

Door de redactie

Hair4Her in Arnhem zit met de handen in het haar, want de stichting is dringend op zoek naar een nieuwe locatie. Dit initiatief van Esther Hogeweg-Hollander zamelt haarwerken en hoofdbedekking in en leent deze vervolgens kosteloos uit aan patiënten met kanker.

ARNHEM - De organisatie voldoet hiermee naar eigen zeggen aan een grote behoefte, aangezien haarwerken kostbaar zijn en door zorgverzekeringen maar gedeeltelijk vergoed worden. Hair4Her heeft al veel zieke vrouwen aan een haarwerk kunnen helpen. Het gratis en met liefde en aandacht beschikbaar stellen van deze haarwerken, geeft de patiënten meer zelfvertrouwen en steun in een moeilijke periode van hun leven. Zoals zij zelf vaak zeggen: “Ik heb mijn gezicht weer terug."

Nieuwe locatie
In de begintijd was Hair4Her gevestigd in het Toon Hermans Huis Arnhem, waar zij kosteloos van een ruimte gebruik mocht maken. Aangezien het Toon Hermans Huis van locatie ging veranderen en zij niet meer gratis gebruik kon maken van een ruimte op hun nieuwe locatie moest zij noodgedwongen opzoek naar een nieuwe locatie. Sinds 2,5 jaar heeft Hair4Her een gratis onderkomen op de Bruningweg in Arnhem, maar dat eindigt eind juni 2020.

Hair4Her wordt ondersteund door sponsors die haar activiteiten met geld en producten ondersteunen, maar dat is niet voldoende om een huurovereenkomst aan te gaan. De stichting is dus dringend op zoek naar een passende locatie, of een sponsor die de huur van de huidige locatie wil bekostigen.

De stichting streeft ernaar om een haarwerk een tweede of zelfs derde leven te geven. Iedereen 'man, vrouw of kind' met kanker kan in aanmerking komen voor een haarwerk en/of hoofdbedekking. De aanvraag wordt discreet in behandeling genomen en er zal een afspraak gemaakt worden op locatie. In een speciaal ingerichte ruimte wordt gekeken of er een geschikt haarwerk en/of hoofdbedekking aanwezig is.

www.hair4her.nl

Meer berichten