900 sportievelingen halen 1500 euro op met Obstacle Run

Vol overgave trotseerden jong en oud zaterdag twintig extreme hindernissen voor het goede doel. De ruim 900 deelnemers baanden zich een weg door de modder en sprongen over vuur. De Hornbach Hammerrun bracht in totaal 1500 euro op voor Stichting Goede Doelen Duiven-Westervoort.

DUIVEN - De spectaculaire obstacle run werd georganiseerd door Hornbach Duiven, als opwarmer voor de officiële opening op woensdag 29 januari.

"Het was één groot spektakel", vertelt vestigingsmanager Peter Vuijk enthousiast. "Met ruim 900 deelnemers en even zo veel toeschouwers zijn al onze verwachtingen overtroffen. Doorgewinterde obstacle runners en uitzinnige kinderen, ze waren stuk voor stuk bloedfanatiek. Ja, Duivenaren en inwoners uit omliggende gemeenten hebben het vandaag bewezen, hun doorzettingsvermogen is ongekend groot. Ik heb er ontzettend van genoten. Wat een energie! Gaaf om mensen op deze manier kennis te laten maken met alles waar wij als bouwmarkt voor staan: pure daadkracht. Ik kijk dan ook uit naar de opening op woensdag 29 januari om 07.00 uur."

Wethouder
Met de opbrengst van de ticketverkoop werd geld opgehaald voor Stichting Goede Doelen Duiven-Westervoort. Een stichting die zich inzet voor inwoners in beide gemeentes en activiteiten steunt op het gebied van welzijn, cultuur en zorgvelening. Troste wethouder van de gemeente Duiven, en tevens secretaris van de stichting, Ineke Knuiman nam de cheque in ontvangst.

Hornbach
Hornbach is een onafhankelijke, internationale keten van projectbouwmarkten met tuincentra. Het Duitse familiebedrijf heeft een historie van ruim 140 jaar en meer dan 21.000 medewerkers. Het bedrijf is sinds 1997 actief in Nederland en heeft inmiddels veertien vestigingen in ons land.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden