Epilepsie Café

Arnhem - Het Epilepsie Café, de ontmoetingsplek voor mensen met epilepsie en hun naasten, is per 1 januari 2020 overgenomen door het Koninklijk Epilepsiefonds. Dit als onderdeel van de samenwerking met de Epilepsie Vereniging Nederland. Aan de opzet verandert in eerste instantie niets, maar de samenwerking geeft meer mogelijkheden om het Epilepsie Café in de toekomst breder en steviger neer te zetten. Het eerstvolgende Epilepsie Café is op woensdagavond 15 januari in 't Huukske aan Mauritsstraat 22 in Arnhem van 19.30 tot 21.30 uur. De toegang blijft gratis.

Epilepsie in gezin, werk en relaties

In het Epilepsie Café kunnen mensen met epilepsie, hun partners, ouders van kinderen met epilepsie, familie, vrienden en andere belangstellenden met elkaar ervaringen delen over leven met epilepsie. Hoe houd je de balans in je gezin, hoe vertel ik het mijn collega's, waar moet ik rekening mee houden in het verkeer of op school?

Aanwezigheid van (zorg)professionals.

Geregeld zijn er deskundigen aanwezig voor specifieke vragen, zoals artsen, verpleegkundigen, onderwijsspecialisten of maatschappelijk werkers.

Meer informatie

Via e-mail arnhem@epilepsiecafe.nl of Gerda Legebeke 026 - 311 44 72.

Woensdag 15 januari 2020

't Huukske

Mauritsstraat 22

Arnhem

19:30 - 21:30 (inloop vanaf 19:00)

Persbericht samenwerking: www.epilepsie.nl/nieuws/detail/bundeling-van-krachten-voor-mensen-met-epilepsie/139

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden